Калео - светът е пъстър | Cover Boxes
13629
page,page-id-13629,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Продуктите Калео

Качествени и достъпни, внимателно подбрани, за да отговарят на изискванията на клиентите ни.

 • Интериорни бои

  Интериорни бои

  Интериорните бои Калео съчетават в себе си високо качество и богата гама от цветове. Можете да разчитате на широко разнообразие, което гарантира съчетаването на подходящите цветове за всеки вкус и нагласа.

 • Искрящо бяло

  Искрящо бяло

  Наситеният бял цвят на Калео е бързо съхнещ и с отлична покривност. Идеалните светлобели оттенъци ще акцентират ключовите обекти в дома и офиса. Белият цвят съдържа в себе си необходимата свежест и чистота, нужна на всички видове помещения.

 • Светът е пъстър

  Светът е пъстър

  Боите Калео предлагат богата гама от цветови вариации, които ще отговорят на капризите и на най-богатото въображение. В цветовата гама на Калео можете да откриете цветовете на всеки сезон, като се докоснето до естествената пъстрота на природата.

 • SILICONE PLASTER

  SILICONE PLASTER

  Фасадната мазилка Kaleo Silikone Plaster е декоративно защитно покритие с две структури - драскана и влачена. Характеризира се с висока степен на водоотблъскване, трайност на цветовете, здравина във времето на експлоатация и лекотата на полагане.

 • FACADE

  FACADE

  Kaleo Fasаde е специално разработена фасадна боя. Комбинациите от суровини, които се използват при направата на Kaleo Facаde, гарантират висока яркост на цвета и отличната покривност.

 • PLASTER PRIMER

  PLASTER PRIMER

  Kaleo Plaster Primer е релефен грунд за мазилки. Неговото предназначение е да създаде добра основа и да улесни работата при полагане на мазилката Kaleo Silikone Plaster, като не допуска приплъзване на камъчетата.

 • КАЛЕО ГРУНД

  КАЛЕО ГРУНД

  Грундът запечатва порестите повърхности и осигурява голяма дълбочина на проникване. Особено подходящ е за заздравяване на стари повърхности преди полагането на нов слой. Намалява попивателността и запечатва фините частици.

 • КАЛЕО КОНТАКТ

  КАЛЕО КОНТАКТ

  КАЛЕО КОНТАКТ е удачен продукт за използване при качествено свързване на стари и нови покрития. Създава устойчива връзка между старата основа и новата мазилка. Осигурява правилното сцепление на различни повърхности. Лесен за нанасяне и икономичен.

 • АКРИЛЕН ГРУНД

  АКРИЛЕН ГРУНД

  Нанасянето на универсален акрилен грунд КАЛЕО прави основата подходяща за нанасянето на мазилката, като едновременно с това се запазва и пропускането на пари. Съхне бързо и се нанася с лекота. Има отлични заздравяващи свойства и заглажда повърхността.